Mama's Momentje

Mama's Momentje

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een hele bijzondere, leuke en spannende tijd, maar kan soms ook erg belastend zijn.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld de zwangerschapsklachten: pijn in de nek en (lage) rug, vermoeide benen, bekkenpijn of het vasthouden van vocht. Om deze klachten wat te verlichten en je optimaal te laten ontspannen tijdens je zwangerschap bieden wij zwangerschapsmassage aan.
 
Zwangerschapsmassage is een massage speciaal voor aanstaande mama’s en hun kindje. Deze massage biedt zowel moeder als kind rust en ontspanning en verlicht de (pijn)klachten. Tijdens de massage maken wij gebruik van kussens om genoeg ondersteuning te bieden aan bijvoorbeeld je buik, rug en bekken zodat je optimaal kunt genieten van de massage.  Je kunt de massage ontvangen op de locatie van Mama’s Momentje, maar ook in jouw eigen vertrouwde omgeving bij je thuis. Hiervoor nemen wij de massage tafel etc. mee naar jouw  vertrouwde omgeving.
 
Waarom zwangerschapsmassage?
- Het verlicht zwangerschapskwaaltjes;
- Spieren worden soepeler en geven daardoor minder snel pijnklachten (kramp etc.);
- Het stimuleert de doorbloeding;
- Verbetert het transsport van voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam
- Het biedt ontspanning voor zowel moeder als kind;
- Helpt bij slecht slapen
En meer…. Kortom dé ultieme verwennerij voor moeder en kind.
 
Voor wie is zwangerschapsmassage bedoeld?
Deze massage is speciaal voor aanstaande mama’s na de 12 e week van de zwangerschap tot het einde van de zwangerschap.  Tijdens de massage staat de ontspanning van jou en je kindje centraal en is er aandacht voor jou rug, bekken, schouders, nek, benen, armen, handen en eventueel de voeten, buik, hals en het gezicht. Wanneer je bepaalde wensen hebt betreft de massage dan passen wij deze graag aan jou situatie aan. Aan het einde van de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Praktische informatie – Zwangerschapsmassage
Locatie: Mathilde Wibautsingel 9 in Emmeloord of bij jou thuis (zie onderstaande uitleg).
*Kosten: 
Deelmassage van 30 minuten : € 35,-
Volledige massage van 60 minuten : € 50,- 

* Binnen een straal van 10 km rondom locatie Mama’s Momentje in Emmeloord worden er geen extra kosten in rekening gebracht om bij jou thuis te komen met de massagetafel, buiten deze straal wordt er 0,25 cent per km extra in rekening gebracht.